Om mig

Mitt namn är Sally och min absolut största glädje här i livet är mina två hundar, Charlie och Vanja. Charlie är en 3-årig Golden Retriever med ett stort hjärta och älskar att få springa lös i skogen och sedan slappa i soffan. Vanja är min 5-åriga Leonberger som alltid är på språng. Hon hittar alltid på något bus men det gör inget, för hon är så himla söt när hon gör det. Jag har haft Charlie och Vanja sedan de var små valpar och har uppfostrat och tränat dem helt på egen hand. De är mina två ögonstenar. Själv arbetar jag som djurskötare på en veterinärklinik där jag dagligen får sköta om alla möjliga sorters djur. Jag älskar mitt jobb eftersom jag verkligen älskar att få arbeta med djur samt få hjälpa dem när de har det svårt. Det är min riktiga passion här i livet.

Vad handlar den här bloggen om?

Om mig

I den här bloggen kommer jag främst att skriva om mitt liv med Charlie och Vanja. Hur jag aktiverar dem varje dag, vad de hittat på för senaste bus eller bara lite tips och råd kring valpuppfostran med mera. Att skaffa en hund är inte bara frid och fröjd alltid. Det kräver en hel del arbete och tålamod och det är väldigt viktigt att den nyblivna hundägaren förstår det. Annars blir det inget roligt liv varken för hunden eller ägaren. Det är därför viktigt att vara rejält påläst innan man skaffar sin hund, dels om rasen men också om uppfostran, lydnadsträning och kostråd. Det fanns flera tillfällen när Charlie och Vanja var valpar som jag kände en viss frustration över vad jag gett min in på men den känslan gick över ganska fort. Man får så himla mycket tillbaka från sina pälsvänner att det hela är värt det.

Finns det en variation av innehåll?

Självklart kommer jag även skriva om andra saker än mina hundar. Men det är de som kommer att ta det största fokus här i min blogg. De är mitt liv och jag ska blogga om mitt liv. Men jag kommer som sagt att ta upp andra saker också som händer i mitt liv. Mitt jobb till exempel där varje dag inte är den andra lik. En del dagar kan vara mer sorgsna än andra på jobbet och då kan jag behöva skriva av mig lite här på bloggen om ditt och datt. Det kommer alltså att bjudas på en liten mix men med ett tydligt fokus på mina hundar.