Se till att din hund har rätt försäkring

Okategoriserade Maj 28, 2020 No Comments

Hej och välkomna till min blogg! Jag som driver bloggen heter Sally och min blogg handlar om hundar och viktiga saker att tänka på när du äger en hund. Har du precis köpt din första valp? Grattis i så fall. Att ha en hund är ett trevligt sällskap och det kan även göra att du mår bättre. Du kanske bara vill ha en sällskapshund som kommer ligga i ditt knä lägre stunder eller också vill du ha en mer aktiv hund som du kan använda i brukssammanhang.

Se till att din hund har rätt försäkringDu bör ha en bra försäkring precis som jag har till mina hundar. På denna blogg kommer jag att gå igenom varför du ska ha en försäkring och vilka försäkringar du kan välja mellan. Det finns många olika anledningar till varför du ska ha en försäkring till din hund. En av dem är att du och hunden blir skyddade om hunden blir sjuk eller skadar sig. Har du ingen försäkring får du stå för alla kostnader själv. Vill du läsa nyheter idag om djurliv och försäkringar kan du titta in på www.villanytt.se

Vilka försäkringar finns det?

Att välja rätt försäkring kan vara svårt. Det finns så många att välja på och att veta vilken som är bäst är omöjligt. Oftast har valpen redan en försäkring när du får hem den, som du sedan kan ta över. Skulle hunden inte ha det är det upp till dig att välja. Ett tips är att googla alla försäkringar som finns och sedan välja det som passar dig bäst. IF är ett försäkringsbolag som har försäkringar för många husdjur. Du kan välja vilken typ av ras du har och vad du ska använda hunden till.

Vilka nyheter finns det inom försäkringar?

Agria är ett annat försäkringsbolag som du kan välja för din hund. Agria har funnits i många år men nyss lanserat en ny typ av försäkring, nämligen en rasförsäkring. Det betyder att du får en skräddarsydd försäkring som gäller för just den rasen som du har. Jag har till exempel en Leonberger försäkring och en Golden Retriever försäkring som täcker mina hundars behov. Om du skulle ha en blandras, finns naturligtvis en blandrasförsäkring hos Agria också. Försäkringar har du oftast för att täcka eventuella stora kostnader som till exempel operationer.

David Wyman